Gott humör

Idag har jag varit på ovanligt bra humör, trots alla motgångar och stress på jobbet. Jag har tagit det med en nypa salt och var pigg och glad när jag kom hem. Det är jag tacksam för


Tårar

Gråt och tårar kopplas oftast ihop med sorg. Men den kan ta uttryck i så många fler former.
Glädjetårar
Tårar som kommer för att man är så arg att man vet inte vart man ska ta vägen
Besvikelsetårar
"jag skattar så mycket så att tårarna sprutar"-tårar
Tårar av lättnad

Det spelar egentligen ingen roll vilken sorts tår som kommer, alla är läkande. Förlösande. Alla gör att du mår bättre efteråt. Så gråt mina kära vänner. Släpp fram det!


Flash Mob


Den här flash moben gör mig löjligt glad varenda gång jag ser den, trots att det är typ 25e gången. Det är så mycket glädje, bra musik, duktiga dansare och förvånad "publik".
Det är så grymt när alla stannar upp och fortsätter som ingenting när musiken tar slut. Och det är imponerande hur synkade alla dansare och hur snyggt det ser ut när de hoppar in och blir fler och fler.

Top 3 från klippet:
3. låten "Get down on it" som börjar vid 1:20
2. När killen från publiken flörtar in sig och börjar dansa han också (1:44)
1. Kombinationen av den underbart söta tanten och låten från dirty dancing (1:54)


Mysfaktor tusen

När jag vill mysa till det tänder jag ljus. Massvis med ljus! Jag blir så lugn och fridfull.

 

I princip varje kväll tänder jag upp hela vardagsrummet med blockljus, värmeljus och stearinljus. Jag har även en vacker lykta jag brukar tända.

 

 

image description

image description


Någon

Tänk vad fantastiskt det är att ha någon som lyssnar. Någon som är där när man behöver prata av sig. Någon som ger pepp när man är depp.

Tack för att du är någon. Jag älskar dig mamma! <3


Jazz

Åh jag är kär!!

Kolla vad underbar!! Det är mina drömmars gungstol!

Den finns i många olika färger både vad de gäller färg på tyget och själva trät på ramen. Tänk er den i vit med ek-trä. Mmm det vattnas nästan i munnen. Synd att den var en "aning" dyr, ca 4000 kr. . . .

Men åh vad jag vill ha en sådan!



Kolla in http://www.kronmobler.se/fatoljer/gungstolar för olika modeller och färger.

Magkänsla

Jag försöker alltid lyssna på vad min magkänsla säger.
Ibland är den tydlig och säger precis vad jag skall göra. Men ibland är den väldigt tystlåten och då kan det ta ett tag innan den vågar prata högre. Och ibland väljer mitt omedvetna att inte lyssna.
Men i slutändan blir det alltid bäst om man lyssnar på magkänslan. Den är som ett slags inre kompass, den säger vilket håll jag skall gå åt, vad som är rätt för just mig.

Idag har jag följt min magkänsla och tagit hand om mig själv. Jag har skapat en paus som jag egentligen inte har tid med. Men nu när jag har skapat den skall jag definitivt ta vara på studen till fullo.

Så med chokladen i högsta hugg trycker jag på playknappen och låter ännu ett avsnitt av "brothers and sisters" rulla på.


Världens finaste Rut

Var och hälsade på min underbara kusindotter idag. En riktig gullunge!!


Iskonst

Jag och mamma gick en promenad idag. Vi fick förbi en jätte fin bergsvägg där vatten har runnit och fryst.

Vackert!

 


Vintersol

Har jobbat på som sjutton de senaste månaderna, och idag fick jag chansen att gå tidigare! Åh vad härligt! Solen skiner och det är underbart väder. Skönt med ett jobb som har flex och inarbetad tid.

Jag gick av några hållplatser tidigare och gick en härlig vinterprommenad hem!

 

 

 

 

 

 


Passar som hand i handske

Det är inte ofta jag hittar någon bh som passar. Det finns en hel hop med storlek a-c, men e-f finns det inte lika gott om. Om man inte letar på generous avdelningen såklart, men då är alltid omkretsen alldeles för stort.

Men idag lyckade jag!!!! Jag hittade 4 st bh:ar och 6 st trosor! Tre st av bh:arna är i samma sort men i olika färger (jag kände att jag fick passa på nu när jag äntligen hittade en som satt skönt och brösten inte hoppar ut när man böjer sig fram)

Nu kan jag rensa ur gammalt skräp i underklädeslådan och fylla på med nytt. Gött!


Det roliga med underkläder är att man känner sig så snygg när man har på sig något nytt, trots att ingen annan ser det. Men jag tror man utstrålar lite extra skönhet när man känner sig så fin.


Dagens tumme upp


Jag gick ut under lunchen och mötte en skinande sol som glittrade i isen på marken. Det var kyligt men solen värmde ansiktet och min tjocka fina jacka värmde kroppen. Detta borde man göra oftare👍


Läkande liv med delfiner


http://urplay.se/164892



Dokumentären handlar om Morad som efter en brutal misshandel har tappat förmågan att kommunicera med omvärlden. Familjen väljer att prova på den alternativa behandlingsmetoden, delfinterapi.



Ojojoj, vilken otrolig historia! En sån fantastisk dokumentär! Se den så fort som bara möjligt.

Mitt glädjeförkläde

Här har vi något som gör mig riktigt glad!

Mitt älskade förkläde <3

Jag köpte det för någon vecka sedan. Och varje gång jag tar på mig det blir det helt plötsligt SÅÅÅÅ mycket roligare att laga mat. Kan även tillägga att jag har bakat hela 3 gånger sedan jag köpte förklädet, och DET hör inte till vanligheterna. Men oj vad det är roligt att baka! Jag, mitt förkläde och min muffinsplåt - Supertrion!


Vår familjekokbok

När min kompis E skulle åka utomlands ett år fick hon en avskedspresent av sin familj. Det var en kokbok med recept hennes familj brukade äta och varje familjemedlem hade skrivit sina egna recpet. Det fanns bilder, söta recept-namn och små teckningar.

I går när jag träffade E fick jag se presenten. Och jag måste erkänna, att jag blev faktiskt lite rörd när jag bläddrade i den handskrivna kokboken. Om jag hade fått en sådan present där så mycket omtanke, tid och engagemang hade lagts ner, hade jag blivit jätte glad!!

En framtidsdröm

Jag håller på att läsa "The Secret" just nu. I boken står det om kraften våra tankar och universum besitter. Det jag medvetet eller omedvetet tänker på ger universum mig mer utav. Så tänker jag på hur dåligt jag mår och hela min existens genomsyrar att jag mår dåligt, då kommer universum att ge mig mer utav det. Men tänker jag positivt uppskattar det jag har omkring mig, ger universum mig ännu mer av det.
Detta tokar jag som att det är viktigt att ha bilder framför sig som man vill ha. Man skall inte springa efter dem och bli besatt, men man skall ha tankarna och bilderna i bakhuvudet och vara säker på att en dag kommer det att bli så här.
En bild som jag har haft i mina tankar i många år, och som jag verkligen vill, tror och hoppas kommer att inträffa, är följande:

Det är solnedgång, himlen är vacker på ett sådant där orange/rosa sätt. Jag sitter i min gungstol och ser ut över sjön som ligger framför mig, det är alldeles vindstilla och vattenytan glittrar i solnedgångens ljus. Jag har det varmt och skönt eftersom jag sitter i vår glasveranda. I mitt knä har jag vår nyfödda dotter och som ligger och ammar glatt. Långsamt gungar jag stolen fram och tillbaka, fram och tillbaka medan jag hör fåglarna kvittra i bakgrunden. Jag är lycklig och känner ett stort lugn inombords. Min man står i köket och lagar mat, jag kan känna den underbara doften komma närmare.


Haagarna


Då var det fredag och dags för På Spåret.
Martina och Erik Haag som var med idag tycker jag är så otroligt mysiga! De skrattar, skämtar, är goa mot varandra och är dessutom otroligt kunniga inom många olika områden. Mmm, jag hoppas mitt framtida äktenskap blir lika bra som deras ger intrycket att vara.




Mmmm

Du värmer mig när jag är kall
Du lugnar mig när jag är stressad
Du gör mig glad när jag är arg
Du ger mig en kram när jag är ledsen
Du mjukar upp mina stela muskler
Du tar bort min huvudvärk
Och när jag är lycklig ger du mig en plats att sjunga ut min glädje på


Du värmer mig när jag är kall  Du lugnar mig när jag är stressad   Du gör mig glad när jag är arg  Du ger mig en kram när jag är ledsen  Du mjukar upp mina stela muskler  Och när jag är lycklig ger du mig en plats att sjunga ut min glädje på    Mmm just det. Tänk vad en riktigt varm dusch kan göra. Åh vad jag ÄLSKAR att duscha! Helst skall det vara så varmt att man är röd som en kräfta när man är klar.



Mm just det, min älskade dusch! Åh vad jag ÄLSKAR att duscha!
Helst skall det vara så varmt att man är röd som en kräfta när man är klar, vilket jag är ca 99% av alla gånger.

RSS 2.0